Anasayfa / TÜM HABERLER / SAĞLIK / Suruç Devlet Hastanesi yeni binasında hizmet verecek

Suruç Devlet Hastanesi yeni binasında hizmet verecek

( ŞANLIURFA – RHA) Suruç Devlet Hastanesi 16 Ekim Pazartesi Günü’nden itibaren acil ve diğer bölümlerle ilgili tüm hizmetleri yeni binasında vermeye başlayacağı bildirildi.

Tam donanımlı olan ve bölge hastaneleri düzeyindeki hastanenin 11 yenidoğan yoğun bakımı ve 22 erişkin yoğun bakım yatağı bulunuyor.

Suruç Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Murat Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti:“Eski Hastanemiz 7000 metrekare kapalı alanı bulunuyordu, Yeni Hastanemiz 33000 metrekare kapalı alanıyla hizmet verecektir. Yeni hastanemiz 150 servis yatak kapasitesi ile bölgeye hitap edeceği gibi diğer hastanelerin de yükünü hafifleteceğini inanıyoruz. Suruç halkı artık çok daha modern ve kendisine yaraşır sağlık hizmetine kavuşacak, 5 yıldızlı otel konforundan farksız servisleriyle hasta ve yakınları kendilerini evlerinde hissedecektir. Suruç Halkı sağlık hizmeti olarak aldığı, fakat donanım olarak daha önce alamadığı konforu da bu hastane sağlayacak. Yeni Suruç Devlet Hastanesinde 16 Ekim Pazartesi günü sağlık hizmeti vereceğiz.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Çocukları Tehdit Eden Yaz İshallerine Karşı Korunma Önerileri

İshal günde üç ya da daha fazla yumuşak veya sıvı kıvamlı dışkı çıkışı olarak tanımlanır. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan