Anasayfa / TÜM HABERLER / Şanlıurfa’dan 517 başvuru yapıldı

Şanlıurfa’dan 517 başvuru yapıldı

 

ŞABLIURFA-(RUHA AJANS)-Türkiye Cumhuriyeti Kamu Denetçiliği kurumuna Şanlıurfa’dan 517 başvuru gerçekleştirildiği bildirildi.

Nevali Otelde gerçekleştirilen basın toplantısına Kamu Denetçiliği Kurumu Başdenetçisi Şeref Malkoç ve kurumda görevli denetçiler Yahya Akman, Mustafa Özyar, Celile Özlem Tunçak ve Hüseyin Yürük katıldı.
Kamu Denetçiliği Kurumu Başdenetçisi Şeref Malkoç, gazetecilere yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:”Bu yıl Şanlıurfa’dan 118 başvuru var. Kurulduğumuzdan bu yana yapılan başvuru sayısı da 517. Demek ki bu sene başvurularda ciddi bir artış var. Geçen 4 yıl içerisinde toplam başvurunun 400 olduğunu düşünürsek, daha bu yıl dolmadan o oran aşılmış. Biz ziyaretlerimizde arkadaşlarla konuşurken, Şanlıurfa’da sorun yok, iyi şeyler anlatıldı dedik. Sorunlar aktarılmayınca kente dert dinlemeye geldiğimizi vurguladık. Biraz tahrik ettikten sonra baktık sorunlar gelmeye başladı. Şanlıurfalılar çözülmesi gereken sorunları biraz geri bırakıyor. Şanlıurfa’da 2 günden beri gördüğüm bu. Çok haklı yapılması gereken şeyler var, Anadolu’nun birçok ilinde bulunmayan imkan burada var. Bu anlamda Şanlıurfa çok mütevazı, yapılacak ufak tefek koordinasyonlarla Şanlıurfa çok daha iyi bir konuma gelecektir.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan