Anasayfa / TÜM HABERLER / Urfa’da ”Taksimetre Açılış Fiyatı ”Belli Oldu

Urfa’da ”Taksimetre Açılış Fiyatı ”Belli Oldu

( ŞANLIURFA – RUHA AJANS)- Şanlıurfa’da Şoförler Odası ile Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi Komisyonu, kentteki taksimetrelerin açılış fiyatını belirledi. Açılış fiyatı 3,80 olarak belirlenirken kilometre başıda 3,80 belirlenerek mecliste oy çokluğuyla kabul edildi.

Şanlıurfa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Karakeçili, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada,”Şoförler esnaf odası olarak taksici esnaf kardeşlerimizle yaptığımız istişare ve çalışmalar sonucunda bugün büyükşehir ulaşım komisyon toplatışında aldığımız karar sonucu taksimetre açılış fiyatı 3.80 TL kilometre başı 3.80 TL olarak oy çoğunluğuyla kabul edilmiştir. Bu konuda emeği gecen kurum amirlerine teşekkür ederim .Taksici esnaf kardeşlerime hayırlı uğurlu olsun.Bu konuda emeği gecen Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Nihat Çiftçi’ye UKOME ‘ye  katılan kurum müdürlerine teşekkür ederim.” ifadelerine yer verdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan