Anasayfa / TÜM HABERLER / Gençlik Festivali için Şanlıurfa’ya geldiler

Gençlik Festivali için Şanlıurfa’ya geldiler

GAP İdaresinin organıze ettiği Gençlik festivali kapsamında diğer illerden gelen öğrenciler, öğretmen evi önünden yürüyüşe başladı. Yürüyüşün Turgut Özal Parkı’nda sona ereceği bildirildi.

Festival, GAP İdaresi Başkanlığı tarafından yürütülen GAP Gençlik Evleri Projesi kapsamında Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki illerde organize ediliyor.

GAP Bölge Kalkınma İdaresi tarafından Avrupa Birliği Eğitim Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki gençleri, gençlik çalışanlarını ve gençlik alanında çalışan sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirecek. GAPGENÇ Festivali gençlerin katılımı, iletişim kurmasını ve gençler arasında hoşgörü bilincinin geliştirilmesi temeline dayanıyor. Festival daha fazla gence ulaşmak, onlara sivil toplum bilincini aşılamak, aktif bir birey olmalarını teşvik etmek, Dünya’nın farklı ülkelerden gençleri bir araya getirmek ve bu yolla kültürel etkileşimleri artırmak, gençlerin ürettiklerini paylaşacak platformlar yaratmayı amaçlıyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan