Anasayfa / TÜM HABERLER / Dolandırıcı gelin,bu sefer kaçamadı

Dolandırıcı gelin,bu sefer kaçamadı

ŞANLIURFA-(Ruha Haber Ajansı)-Şanlıurfalı dolandırıcı gelin adayı, 2 aileyi dolandırdığı gerekçesiyle çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Afyonkarahisar’da yaşayan Tahsin G.’yi dolandıran Şanlıurfalı gelin adayı çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Yaşanan sürecin ardından Tokat’ta da bir aileyi dolandırdığı tespit edilen gelin, tekrardan gözaltına alındı. Mahkemeye çıkartılan İ.Ü, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Geçtiğimiz günlerde Afyonkarahisar’da yaşayan Tahsin G.’yi dolandıran Şanlıurfa’dan bir ailenin kızı ile evlenme kararı aldı. Ancak kendini Nur Demir olarak tanıtan gelin adayı, Tahsin G.’yi dolandırdı. 50 bin lirayı alıp kayıplara karışan gelin adayı, Şanlıurfa’da yakalandı. Yakalanan gelin adayı, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Daha sonra Tokat’ta da bir aileyi dolandıran kız, emniyet güçlerinin merceğine yine takıldı. Tekrardan gözaltına alınan gelin, mahkemeye çıkartıldı. Hakkında tutuklama kararı çıkartılarak cezaevine gönderildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan