Anasayfa / TÜM HABERLER / Bir Milyon Öğrenci Sinema İle Buluşuyor

Bir Milyon Öğrenci Sinema İle Buluşuyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği yetkilileri arasında imzalanan protokol çerçevesinde ortaöğretim öğrencilerine bulundukları illerdeki sinema salonlarında ücretsiz film seyretme olanağı sunacak olan söz konusu projeye ilişkin gösterimler ilimizde 23 Ekim 2017 tarihi itibariyle başladı.
Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkililerinin koordinatörlüğünde “Bir Milyon Öğrenci Sinema İle Buluşuyor” projesi start verdi. Projenin birinci gününde çocuklar “Öğrenciler Sinema ile Buluşuyor” etkinliği kapsamında izlenmesi uygun görülen “İksir(Animasyon), Evliya Çelebi Ölümsüzlük Suyu(Animasyon), Son Mektup, 120, Ertuğrul 1890” filmlerinden, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından çekilen 120 isimli filmi Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile mısırlarını yiyerek ve sularını içerek büyük bir coşkuyla seyrettiler. Bu etkinliklerin 22 Aralık tarihine kadar hafta içi her gün Urfa City AVM’de 4 Sinema Salonunda ve Piazza AVM’de 8 Sinema Salonunda sabah saat 09:00 ile 11:00 arasında devam edeceği ve etkinliklerden ilimiz genelinde hiç sinemaya gitmeyen yaklaşık 24.002 çocuğun yararlanacağı bildirildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan