Anasayfa / TÜM HABERLER / Rektör Taşaltın:Terör Fikirlere Düşmandır

Rektör Taşaltın:Terör Fikirlere Düşmandır

Harran Üniversitesinde bu yıl ilki düzenlenen öğrenci kulüpleri tanıtım programının açılışında konuşan Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, her fikirde öğrencilerimiz kulüp kursunlar. Terör örgütleri fikirlerin tartışılmasını sevmez” dedi.
“KULÜPLERİN ÖNÜNÜ AÇTIK”
Göreve geldiğinden beri öğrencilerin sosyal faaliyetlerde bulunmaları için kulüplerin önünü açtıklarını söyleyen Rektör Prof. Dr.Taşaltın; “Bizim üniversitemizde kim hangi fikirde ise medeni bir şekilde, kırıp dökmeden fikirlerini serbestçe tartışsın. Kimin hangi sanat alanına ilgisi varsa bu sanatını icra etsin. Bizler bu anlamda her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.
“TERÖR ÖRGÜTLERİ FİKİRLERİN TARTIŞILMASINDAN HOŞLANMAZ”
Üniversitelerin sadece eğitim vermediği, aynı zamanda bu eğitimi özümsenmesi için çaba sarfettiğin söyleyen Rektör Taşaltın; “Bizler de bu doğrultuda eğitiminizi daha iyi özümsenmeniz için çalışıyoruz. Tüm alanlarda öğrencilerimizin kulüp kurmalarını teşvik ediyoruz. Özgür bir ortam sağlıyoruz. Bizler böyle özgür ortamlarda fikirlerimizle taşkınlık yapmadan hareket ettiğimizde bu terör örgütlerini rahatsız eder. Terör örgütleri fikirlerin çatışmasını değilde toplumların çatışmasını ister ki buradan kendilerine pay çıkarabilsinler” diye konuştu.
Osmanbey Kampüsü Merkezi Yemekhane önünde açılışı yapılan öğrenci kulüpleri tanıtım programına Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Şerafettin Çelik ve Prof. Dr. Bürhan Akpunar, öğrenci kulüpleri temsilcileri, kulüp danışman hocaları ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Bugün açılışı yapılan öğrenci kulüpleri tanıtımı standlarında kulüpler 2 gün boyunca üye kayıtlarını yapacaklar.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan