Anasayfa / TÜM HABERLER / Genç Başkan,Gençlerle Buluştu

Genç Başkan,Gençlerle Buluştu

Şanlıurfa’nın en genç İlçe Başkanı olan Saadet Partisi Haliliye İlçe Başkanı Halil İbrahim GEYLAN Harran Üniversitesinde Gençlerle buluştu.
Harran Üniversitesi tarafından düzenlenen “Öğrenci Kulüpleri Tanıtım Günleri” kapsamında Saadet Partisi Haliliye İlçe Başkanı Halil İbrahim GEYLAN standları ziyaret ederek Harran Üniversiteli Gençlerle bir araya geldi. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Geylan Standları ziyaret ederek kulüplerin amaçları ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Geylan yaptığı açıklamada “Harran Üniversitesi tarihin en köklü üniversitelerinden biridir. Bu gibi çalışmalar gençlerimizin sosyalleşmesi açısından çok önemlidir. Organizasyonu gerçekleştiren üniversitemize ve rektörümüze teşekkür ediyorum. Gençlerimizin Birbirinden güzel projeleri var. Her öğrenci kardeşimizin kendini yetiştireceği ideallerini gerçekleştireceği kulüpler mevcut. Her stantta farklı farklı bilgiler edindik. Öğrenci kardeşlerimiz toplumun her konusunda kendine yakın olan bir dalda dert edinip çalışmaya başlamışlar. Bir grup kardeşimiz İslami ilimleri dert edinmiş o konuda kulüp kurmuş, başka bir grup kadın haklarını, kadın cinayetlerini dert edinmiş, bir diğeri sanatsal olarak düşünmüş, yardımlaşma olarak , teknik olarak, girişimcilik olarak , Milli ve Manevi değerler olarak düşünmüşler. Hepsi birbirinden farklı ve güzel konulara temas etmişler. Rabbim inşallah çalışmalarında muvaffak eder. Bizlerde Saadet Partisi olarak gençlerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini isteriz Bizleri bu güzel ortama davet ederek bu heyecana ortak eden Genç Girişimcilik Kulübü Başkanı Şeyhisa Koşdaş ve Anadolu Gençlik Kulübüne Teşekkür ederim.” Şeklinde açıklamalarda bulundu.
Ziyareti sırasında Hayal Kulübü Standında Fikir duvarına Milli Görüş Lideri Merhum Prof.Dr. Necmettin ERBAKAN’ın “Herşey Hayalle Başlar , Temelinde İnanç Yatar, İnanıyorsanız Başarırsınız” veciz sözünü de yazan Geylan’a Kaligrafi Sanatıyla uğraşan stantta üzerinde “ Saadet Partisi Haliliye İlçe Başkanlığı” yazılı Porselen bir tabakta hediye edildi.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan