Anasayfa / TÜM HABERLER / Karaköprü’de Çeşmelerden Sıcak Çorba Akmaya Başladı

Karaköprü’de Çeşmelerden Sıcak Çorba Akmaya Başladı

 

Karaköprü Belediyesi tarafından hizmete sunulan ikram çeşmesinde havaların soğuması ile birlikte çorba akmaya başladı. İlk çorba dağıtımını Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yaptı.

Karaköprü Belediyesi tarafından vatandaşın hizmetine sunulan ikram çeşmesinde Cuma günleri sabahın erken saatlerinde işe giden vatandaşlara ve okula giden öğrencilere sıcak çorba ikram ediliyor. Bu sezonun ilk çorba dağıtımını Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yaptı. Başkan Baydilli vatandaşlara ve öğrencilere ikram çeşmesi musluğundan sıcak çorba doldurarak ikram etti.

İkram çeşmesinde soğuk havalarda vatandaşların içinin ısınması için çorba ikramında bulunduklarını söyleyen Başkan Baydilli, işe giden vatandaşlara ve okula giden öğrencilere ikram ettiklerini kaydetti.

Başkan Baydilli, “Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından ikram çeşmemizden yazın soğuk içecekler akarken, havaların soğumasıyla Cuma sabahları sıcak çorba akmaya başladı. Biz de sabahın erken saatlerinde ilk çorba ikramını vatandaşlarımıza yaptık. Sabahları işe giden, okula giden tüm vatandaşlarımızı çorba içmeye bekleriz. Sosyal İşler Müdürlüğümüze ve emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Yapılan bu güzel hizmetten dolayı Karaköprü Belediyesine teşekkür eden vatandaşlar,  “Allah belediyemizden razı olsun. Çok güzel bir uygulama. Soğuk havalarda içimiz ısınıyor. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Karaköprü Belediyesi Kültür Merkezi önünde bulunan ikram çeşmesinde kış aylarında her Cuma sabahı vatandaşlara çorba ikramında bulunulacak.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan