Anasayfa / TÜM HABERLER / Başkan Baydilli’den Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Başkan Baydilli’den Cumhuriyet Bayramı Mesajı

ŞANLIURFA-(Ruha Haber Ajansı)-Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Cumhuriyetin 94. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Cumhuriyet ile birlikte egemenliğin sadece millete ait olduğunu söyleyen Başkan Baydilli, günümüzde de milletin bu değerini koruduğunu kaydetti.

Başkan Baydilli mesajında şunlara yer verdi:

” Cumhuriyet yönetimi tüm vatandaşlarımızı yasa önünde eşit saymakta, milletin temel hak ve özgürlüklerini teminat altına almaktadır. Günümüzde bu değerler korunmakta, ülkedeki her fert birinci sınıf vatandaş sayılmaktadır. Milletimiz de bu değeri korumak için gerektiğinde canını feda edebileceğini göstermiştir. Cumhuriyetin 94. yılında bu uğurda canlarını feda eden şehitlerimizi ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize en derin şükranlarımı sunuyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ülkemize ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun.”

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan