Anasayfa / TÜM HABERLER / Şanlıurfa’daki Cinayet zanlısı Film gibi operasyonla yakalandı!
Şanlıurfa'daki, Cinayet zanlısı ,Bekir Doğan,Film gibi, operasyonla, yakalandı! .

Şanlıurfa’daki Cinayet zanlısı Film gibi operasyonla yakalandı!

ŞANLIURFA-(RUHA HABER AJANSI)-Şanlıurfa’da 2 Ekim tarihindeHaliliye İlçesi Devteşti Mahallesi 2142.Sokakta M.Y.’nin ölümüyle sonuçlanan inayetin zanlısı Şanlıurfa emniyetinin film gibi takibi sonucu operasyonla yakalandı.

ÖZEL BİR EKİP GÖREVLENDİRİLDİ

Özel ekip 25 gün boyunca kılıktan kılığa girerek izini sürdüğü Bekir Doğan’ın Karşıyaka Mahallesinde bir evde gizlendiğini belirledi ve Temizlikçi kılığında 2 gün boyunca yapılan çalışma sonucunda, şahsın saklandığı ev tespit edildi.

İşlediği cinayet olayının üzerinde 25 gün geçtikten sonra sıkı bir takibe alınan Bekir Doğan, Karşıyaka Mahallesi’nde bir evde gizlendiğini tespit eden polis, eve düzenlediği operasyonla yakaladı.

Emniyet güçlerince Şanlıurfa Asayiş Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne götürülen Bekir Doğan’ın sorgusunun devam ettiği belirtildi.
Cinayet zanlısının sorgusunun tamamlanmasının ardından Ateşli Silahla Kasten Öldürme ve Kasten Yaralama olayında;adli makamlara çıkarılacağı bildirildi.

 

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan