Anasayfa / TÜM HABERLER / HÜDA PAR esnafın sıkıntılarını dinlemeye devam ediyor

HÜDA PAR esnafın sıkıntılarını dinlemeye devam ediyor

Şanlıurfa merkez ilçelerinde esnaf ziyareti yapan HÜDA PAR heyeti, dinledikleri sorunları raporlaştırıp çözüm bulmak için çaba göstereceklerini kaydetti.

HÜDA PAR, esnafın sorun ve sıkıntılarına ilişkin düzenlediği ziyaretlerine devam ediyor. Şanlıurfa’nın merkez Haliliye, Eyyübiye ve Karaköprü ilçelerindeki esnafı ziyaret eden heyet, sorun ve sıkıntıların çözümü için çaba sarf edeceklerini aktardılar.

Yapılan ziyaretleri olumlu bulduklarını, siyasetçilerin her zaman halkla iç içe olması gerektiğini belirten esnaf, yaşadıkları sorunları ve bunlardan kaynaklı mağduriyetleri dile getirdiler.

Ziyaretler kapsamında Haliliye ilçe Başkanı Ali Durmaz ve beraberindeki heyet ilçeye bağlı Atatürk Caddesi esnafını, Eyyübiye ilçe Başkanı Ahmet İdem ve beraberindeki heyet ilçeye bağlı Komiser Şakir Caddesi’ndeki esnafı, Karaköprü ilçe Başkanı Faruk Polat ve heyeti ise ilçeye bağlı Karşıyaka Mahallesi Direkli Caddesi esnafını ziyaret ederek sorun ve sıkıntıları dinledi.

Yapılan ziyaretlerde genel sorunun işsizlik olduğunu, zaman zaman yaşanan durgunluğun kendilerini mağdur ettiğini belirten esnaf, kimi günlerde hiç siftah yapamadıklarını ifade ederek yaşamış oldukları sıkıntıları dile getirdi.

Esnaf, Eyyübiye ilçesinde sıkça yaşanan elektrik kesintilerine dikkat çekerken, Haliliye ilçesinde ise madde bağımlılığının arttığı ve bunun halkı son derece rahatsız ettiğini ifade ettiler.

Ayrıca, Karaköprü ilçesinde yeni yapılmak istenen ana caddenin Dal Geç Köprülü Yol çalışmasının zamanlamasının yanlışlığı ve yavaş giden çalışmalarla oluşan mağduriyetler dile getirildi.

Dinledikleri sorunları kamuoyuna duyurma adına ellerinden geleni yapacakları belirten HÜDA PAR yetkilileri, sorunları raporlaştırıp çözüm bulmaya gayret edeceklerini söylediler.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan