Anasayfa / TÜM HABERLER / Kırkpınar’a Çok Amaçlı Salon Yapılıyor

Kırkpınar’a Çok Amaçlı Salon Yapılıyor

Her kırsal mahalleye çok amaçlı salon kazandırmayı hedefleyen Karaköprü Belediyesi, Kırkpınar kırsal mahallesinde çok amaçlı salonun temelini atarak kırsal mahalleyi çok amaçlı salona kavuşturuyor.

Karaköprü Belediyesi kırsal mahalleleri merkezden ayırmadan hizmetlerini götürmeye devam ediyor. Her kırsal mahalleye çok amaçlı salon kazandırmayı hedefleyen Karaköprü Belediyesi Kırkpınar kırsal mahallesinde de çok amaçlı salonun temelini attı. Kırkpınar Kırsal Mahallesi ile birlikte Karaköprü kırsalında 31. çok amaçlı salonun temeli atıldı.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin talimatıyla kırsal mahalledeki vatandaşların taziye, toplantı, kına, düğün gibi toplantılarını yapacakları çok amaçlı salonlar her mahalleye yapılırken, Başkan Baydilli çok amaçlı salonu olmayan mahalle kalmayacağını söyledi.

Başkan Metin Baydilli kırsal mahalleleri merkezden ayırmadan hizmet etmeye çalıştıklarını belirterek, “Kırsaldaki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için ekiplerimizle yaz kış çalışıyoruz. Stabilize yollar, çok amaçlı salonlar, sentetik sahalar yaparak kırsalımızı da kalkındırmayı hedefliyoruz. Bu çok amaçlı salonumuzun da Kırkpınar mahallemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kırkpınar Mahalle Muhtarı Mehmet Parmaksız köylerinde yapılan çok amaçlı salonun kendileri için önemli olduğunu belirterek Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye ve ekiplere teşekkür etti. Muhtar Parmaksız, “Bu çok amaçlı salonumuzu taziyelerimiz, düğünlerimiz, gelen misafirlerimizi ağırlamak için kullanacağız. Gerçekten mahallemizin böyle bir yere ihtiyacı vardı. Bu hizmetleri için Metin Baydilli Başkanımıza ve emeği geçen herkese mahallem adına çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Kırsal mahalledeki vatandaşlar da yapılan hizmetlerden memnun olduklarını dile getirerek Başkan Baydilli’ye teşekkür ettiler.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan