Anasayfa / TÜM HABERLER / Karaköprü’de İmar Yönetmeliği Semineri Düzenlenecek

Karaköprü’de İmar Yönetmeliği Semineri Düzenlenecek

Karaköprü Belediyesi tarafından “Yeni planlı alanlar tip imar yönetmeliği” semineri düzenlenecek. 4 Kasım Cumartesi günü gerçekleşecek olan seminerde yeni yönetmelik tüm detayları ile anlatılacak.

Şanlıurfa’nın merkez Karaköprü İlçe Belediyesi tarafından 1 Ekim 2017 tarihinde yürürlüğe giren “Yeni planlı alanlar tip imar yönetmeliği” konulu seminer düzenlenecek.

Karaköprü Belediyesi Kültür Merkezi konferans salonunda saat 13.00 – 17.00 arasında düzenlenecek olan seminerde, Mimar Sevilay Armağan, “Yeni planlı alanlar tip imar yönetmeliği” konusunda katılımcılara önemli bilgiler verecek.

Karaköprü Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Kudat, seminerin tüm Şanlıurfa’yı yakından ilgilendirdiğini belirterek, “1 Ekim 2017 tarihinde yürürlüğe giren “Yeni planlı alanlar tip imar yönetmeliği” ile ilgili Ankara’dan Mimar Sevilay Armağan’ı davet ettik. 4 Kasım 2017 Cumartesi günü Karaköprü Belediyesi Kültür Merkezi Konferans salonunda düzenlenecek olan seminere Şanlıurfa’daki Mimar, Mühendis ve tüm yetkililerin katılmasının yararlı olacağını düşünüyoruz. Mimar ve Mühendis arkadaşlarımız kafalarına takılan tüm soruların cevabını bu seminerde bulacaktır” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan