Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Ceylanpınar Belediyespor Viranşehir’e Bileniyor

Ceylanpınar Belediyespor Viranşehir’e Bileniyor

Eyyübiye Belediyesi Süper Amatör Ligi’nde haftanın maçında Ceylanpınar Belediyespor kendi sahasında ve kendi seyircisi önünde Viranşehirspor’u ağırlayacak.
Pazar günü Ceylanpınar İlçe Stadı’nda Viranşehirspor’u ağırlayacak olan Mavi Beyazlılar maçtan 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Geçen hafta oynanan maçtan sonra ara vermeden çalışmalarına başlayan Ceylanlar, teknik patron Ferhan Çelik yönetiminde güç ve kondisyon çalışması yaptı. Ceylanpınar İlçe Stadı’nda yapılan ve yaklaşık 1 saat süren antrenman Çelik öğrencilerine maç hakkında önemli notlarda aktardı.
ÇELİK:Viranşehirspor’u Yenerek Hanemize 3 Puanı Yazdırmak İstiyoruz
Maç hakkında ve yapılan antrenmanla ilgili açıklamalarda bulunan Ceylanpınar Belediyespor Teknik Direktörü Ferhan Çelik, maçtan mutlak 3 puanla ayrılmak istediklerini de ifade etti. Çelik, “Geçen hafta oynanan maçtan sonra ara vermeden çalışmalarımıza başladık. Oyuncularımla beraber maçın bizim için ne anlam ifade ettiğini biliyoruz.Taraftarımızın da desteğiyle Viranşehirspor’u yenerek hanemize 3 puanı yazdırmak istiyoruz” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan