Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / DSİ Spor Hükmen Galip

DSİ Spor Hükmen Galip

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi’nde Şanlıurfa’yı temsil eden DSİ Spor, Lig’in 1. Haftasında Diyarbakır Kayapınar Belediyespor’u konuk etti.

Harran Üniversitesi Osmanbey Spor Salonunda oynanan maç, konuk takımın lisans sorunlarının olması nedeniyle gözlemci tarafından tatil edildi.

DSİ 15. Bölge Müdürü Ahmet Ersin Gökçe ve Şube müdürlerinin izlediği maçta, yönetmelikler gereği konuk takımın 20-0 mağlup sayılması gerektiği öğrenildi.

DSİSPOR Kulüp Başkanı İsmail Nurullah Alp, maç sonu yaptığı açıklama da, Şanlıurfa ve DSİ’yi en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi. Verilecek destekle, takımı 1. Lig’e çıkarmayı hedeflediklerini bildiren Alp ‘’Şanlıurfa’nın ismini basketbol dalında ve spor kamuoyunda duyurmayı da hedefliyoruz. Tüm sporseverleri maçlarımıza bekliyoruz. Bizleri yalnız bırakmasınlar. Bu maçta, salonu bize tahsis eden Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın ile Rektör Yardımcısı Ali Sarıışık’a teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Şanlıurfa DSİSPOR, Lig’in ikinci haftasında 10 Kasım Cuma günü İskender İKEM Spor Kulübü ile deplasmanda karşılaşacak.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan