Anasayfa / TÜM HABERLER / Şanlıurfa’da Bir Husumet Daha Barışla Sonuçlandı (VİDEOLU)

Şanlıurfa’da Bir Husumet Daha Barışla Sonuçlandı (VİDEOLU)

ŞANLIURFA-(RUHA HABER AJANSI)-Şanlıurfa’da dört ay önce aralarında çıkan anlaşmazlık nedeniyle bir kişinin ölümüyle başlayan husumet, düzenlenen barışla sonlandırıldı.

Cantosun ve Alkan aile bireyleri arasında çıkan tartışma silahlı kavgada silahların kullanılması ile, 1 kişi ölmüştü.
İş adamı Hakim Karadaş ile Adnan Haktankaçmaz ve Levent Öncel’in araya girmesiyle Cantosun ve Alkan aileleri arasındaki husumetin sonlandırılması için aileleri düzenlenen barışta bir araya geldi. Akabe TOKİ Batıkent Mahallesinde İş Adamı Hakim Karadaş’ın iş yerinde düzenlenen barışa katılan husumetli aile fertleri uzun kuyrukta birbiriyle tokalaştı.

Barış törenine Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri,Şanlıurfa Büyükşehir Muhtarlar Dernek Başkanı İ.Halil Haktankaçmaz,İş adamı Hakim Karadaş,Levent Öncel,Adnan Haktankaçmaz,husumetli aile fertleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.Törene katılan ve barışa katkı sunanlara teşekkür eden İş adamı Hakim Karadaş , “Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen güzel bir olaya şahitlik ettik. Her iki ailenin bireylerinden ricam bu barışın devam ettirilmesidir. Şunu iyi biliyorum ki her iki ailenin birbirlerine karşı düşmanlık yapma dertleri yok. Bu yüzden bugün burada yaşanan barış inşallah hayırlara vesile olur. Bu çok güzel bir manzara, bugün birbirimizi vurarak taziyelerimize gelmektense böyle bir barış toplantısının meydana gelmesi çok daha güzel ve gurur vericidir. Allah hepimizi hak yola getirsin, sulhu aramızda daim eylesin” diye konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan