Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Selhattin Demir’den alt yapı konusunda çarpıcı açıklamalar

Selhattin Demir’den alt yapı konusunda çarpıcı açıklamalar

ŞANLIURFA-(RUHA HABER AJANSI)-Tecrübeli Antrenör Selahattin Demir,Edessa Tv’de Sabri Jiyan Demir’in sunduğu Amatörce proğramında alt yapı konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bilgisiyle,tecrübesiyle Şanlıurfa’da birçok sporcu yetiştiren ve Şanlıurfa’nın yetiştirmiş olduğu önemli hocaları arasında kabul edilen Selahattin Demir,katıldığı Edessa Televizyonunda Sabri Jiyan Karademir’in sunduğu Amatörce proğramda alt yapı konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ÇALIŞMALARI TAKDİRE ŞAYAN
2004 yılında Şanlıurfa Beşiktaş altyapı çalışmalarıyla dikkat çeken Selhattin Demir Hoca Karaköprü Belediyespor ,Özkaynaklar,Alt yapı ve tesisleşme konusunda adeta yaptığı çalışmalarla sporseverlerin büyük takdirini kazandı.

Şanlıurfa’da neden futbolcu yetişmediğini ve tesisleşme konusunda Edessa TV’de Sabri Jiyan Karademir’ın sunduğu Amatörce programın konuğu olan başarılı hoca Selahattin Demir’ın yorumları ve alt yapı reçetesi spor kamuoyunun takdirini aldı.

İKİ AŞAMALAI ALT YAPI REÇETESİ
Şanlıurfa’da futbol realitesini değiştirmek için iki aşamalı bir alt yapı çalışmaları üzerinde çalıştığını Demir,’Alt yapı iki aşamadan oluşmaktadır.Birinci aşama çocuklara sporu sevdirmek ikinci aşamada ise,yetenekli sporcularu tespit ederek bu sporcuları bir havuzda toplamak.Buna oluşum diyoruz.Oluşumu yaptıktan sonra elit sporcu yetiştirmek için gelişim döneminde düzenli,planlıiprogramlı çalışmaları doğru eğitim ile performans dönemine hazır hale getirerek özkaynak düzenine çevirip kulübe katkı sağlamak.Bu proje üzerinde çalışmalarımı yürütüyorum.”şeklinde konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan