Anasayfa / TÜM HABERLER / Biat edecek, itiraz etmeyecek Kent Konseyi Başkanı aranıyor ?

Biat edecek, itiraz etmeyecek Kent Konseyi Başkanı aranıyor ?

ŞANLIURFA-(RUHA HABER AJANSI )-Şanlıurfa’nın büyükşehir olmasının ardından kent konseyi başkanlığı seçimleri bir türlü gerçekleştirilemedi. Belediye başkanlarının kendilerini eleştirecek, yön verecek ve engel olacak mekanizmanın engel olmaya devam ederken bu ay içerisinde yapılması planlanan seçimlerde de kim veya kimlerin aday olacağı henüz netleşmedi.

Bu ay içerisinde yapılması planlanan kent konseyi seçimlerinin başkanlığı için birçok isim dile getirilmeye başlandı. Kültürel Mirası Koruma Derneği Başkanı Yüksek Mimar Uğur Beyazgül, Erken Sözen, Sabri Dişli … Ak Parti cephesinden Erkan Sözen ismi ağırlık kazanırken muhalefet kesimi de Uğur Beyazgül, Sabri Dişli … isimlerinin aday olmasını istiyor.

BEYAZGÜL İKNA EDİLMELİ YA DA DENGİNDE BİRİ OLMALI

Saadet Partisi Eski Meclis Üyesi Mehmet Cafer, sosyal medya hesabı üzerinden, şu paylaşımlarda bulundu:”Kent konseyine kentin sorunlarını bilen mimar ya da şehir plancısı birisi seçilmelidir. Uğur Beyazgül ikna edilmeli ya da onun denginde birisi olmalıdır. Yoksa kent konseyi kukla olur. Kent Konseyi Başkanı Objektif Olmalı Bir Partinin Adayı Olmamalı Bu Yarışa Katılacak Olanlara Aynı Mesafede Olunuz..!! Erkan bey ile KENT KONSEYİ ölü doğar benim adamım olsun fikri bu şehri her konuda geri bıraktı liyakata bakılmalıdır ehil insanlar seçilmelidir..!!”

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan