Anasayfa / TÜM HABERLER / Üniversite Öğrencilerinden Araştırma Hastanesine Ziyaret

Üniversite Öğrencilerinden Araştırma Hastanesine Ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın hayata geçirdiği “Damla Projesi” bünyesinde bulunan ve Türkiye’nin farklı üniversitelerinde öğrenim gören gönüllü üniversite öğrencileri Şanlıurfa eğitim ve araştırma hastanesini ziyaret etti.
Damla projesi kapsamında hastaneye gelen gönüllüleri Hastane Başhekim Yardımcısı Uz Dr Abit DEMİR ve Hastane yönetimi karşıladı.
Hastane Başhekim Yardımcısı Uz Dr Abit DEMİR ; T.C.Gençlik ve Spor Bakanlığı Damla projesi kapsamında Bakanlık müşaviri Sn.Metin Ayvazoğlu, il müdürlük koordinatörü Sn.Mustafa Kırıkçı ve il proje sorumlusu ile birlikte Şanlıurfa eğitim ve araştırma hastanemizi ziyaret eden birbirinden değerli genç kardeşlerimize hastane olarak ev sahipliği yaptık. Hastalarımızı birlikte ziyaret ederek onlara moral verdik. Bu iyilik hareketinin bir parçası olduğumuz için kurum olarak çok mutlu olduk ve gururlandık.
Demir; Bu proje kapsamında gençlerin karşılık beklemeden gönüllülük esasına göre, ailesi ya da yakın çevresi dışındaki bireylerin yaşam kalitesini artırmayı amaçladıklarını ifade ederek onlara başarılar diledi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan