Anasayfa / TÜM HABERLER / Kompleks okulun ulaşım sorunu çözülüyor

Kompleks okulun ulaşım sorunu çözülüyor

Akabe Toki çıkışındaki kompleks okulların asfalt yol yapımı için düğmeye basıldı. Yaklaşık altı bin öğrencinin eğitim gördüğü kompleks okulun ulaşım sorunu ile ilgili daha önce yapılan görüşmeler neticesinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Yeşiltaş, Eğitim Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun ve yedi okul müdürü bir araya geldi.

Görüşmede kompleks okulun asfalt yol, üst geçit, doğalgaz ve internet sorunları gibi konu başlıkları ele alındı. Okulun yol sorunun Büyükşehir Belediyesi tarafından ortadan kaldıracağını duyuran İbrahim Coşkun, daha önce Eyyübiye Belediyesi tarafından alt yapısı tamamlanan okulun asfalt çalışmalarının Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağını belirtti. Okulların karşısındaki moloz yığınlarının oluşturduğu çirkin görüntü için de peyzaj çalışması yapılacağının müjdesini veren Coşkun, ihata duvarlarının büyükşehir tarafından boyanacağını ve öğrencilerin okula güvenli bir şekilde gelebilmeleri için de Fatih Sultan Mehmet İlkokulu’nun önüne durak konulmasını talep ettiklerini söyledi.

Bünyesinde dört lise ve üç ortaokulun bulunduğu kompleks okula ulaşım, köprülü kavşak tamamlanıncaya kadar Fatih Sultan Mehmet İlkokulunun bulunduğu kavşaktan sağlanacakken okul için üst geçit ise karayolları tarafından yapılacak. Ayrıca okulda yaşanan internet sorunlarının giderilmesi için girişimde bulunularak Türk Telekom ile de bir dizi görüşme gerçekleştirildi. Yeşiltaş, yaşanan sorunlar için ellerinden gelen tüm imkanları seferber edeceklerini söylerken

Eğitim BİR-SEN Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi olmak üzere, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye, Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Yeşiltaş’a ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan