Anasayfa / TÜM HABERLER / Kaymakam Sinanoğlu’ndan Örnek Davranış…

Kaymakam Sinanoğlu’ndan Örnek Davranış…

Suruç Kaymakamı ve Belediye başkan vekili Ferhat Sinanoglu’ndan örnek davranış. Kaymakam Sinanoğlu Kızılay tarafından Suruç ilçesinde başlatılan kan bağışı kampanyasına destek olarak kan bağışında bulundu.

Atatürk meydanında kan bağış tırini ziyaret eden Sinanoğlu kan bağışında bulunmadan önce vatandaşlarla sohbet etti.

Kan bağışının vatandaşlık görevi olduğunu ifade eden Sinanoğlu vatandaşları kan bağışında bulunmaya davet etti Suruç ilçesinde vatandaşların yoğun ilgi gösterdi kan bağışı Kızılay yetkilileri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Son zamanlarda yaptığı çalışmalar ve projelerle adından sık sık söz ettiren Kaymakam Ferhat Sinanoğlu’nun kan bağışına destek olması vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Kaymakam Sinanoglu Kan bağışı sonrası yaptığı açıklamada ” Bugün de ilçemizdeki kan bağışına destek olmak için vatandaşlarımıza bir araya geldik.Kan bağışı vatandaşlık görevi bu anlamda bu görevi yerine getirmek ve vatandaşlarımıza bir araya gelmek için kampanyamıza destek olduk.Kızılay yetkililerine ve çok değerli Suruç halkına sonsuz teşekkür ediyorum dedi.

kan bağışı kampanyasindan sonra çarşı esnafını ziyaret eden Sinanoğlun’a AK Parti Suruc İlçe Başkanı Mehmet Yavuz Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın abisi Celal yıldız ve diğer yetkililer de eşlik etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan