Anasayfa / TÜM HABERLER / Flaş..Şanlıurfa’daki FETÖ Davasında 9 Tahliye

Flaş..Şanlıurfa’daki FETÖ Davasında 9 Tahliye

ŞANLIURFA-(Ruha Haber Ajansı)-Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’nın (FETÖ/PDY) Şanlıurfa’daki çatı yapılanmasında aralarında eski Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin’in de tutuklu bulunduğu 24 iş adamının yargılanmasına devam edildi.

Şanlıurfa eski Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin ile yine örgüte maddi destek sağlayan tutuklu 15 iş adamının ayrı ayrı cezalandırılmalarını talep etti.
Dava kapsamında haklarında yakalama kararı bulunan ancak firari durumdaki sanıkların dosyalarının bu davadan ayrılmasını isteyen savcı, diğer sanıkların da üzerine atılı suçların tanık beyanları ve incelemelerle sabit olduğu gerekçesiyle ilgili kanunlar kapsamında ayrı ayrı cezalandırılmaları gerektiği yönünde mütalaa verdi.
Mahkeme heyeti, tutuklu bulunan 9 sanığın tahliyesine karar verirken,diğer sanıkların ise tutukluluk hallerinin devamına karar vererek, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan