Anasayfa / TÜM HABERLER / Müftü Açık’tan öğrencilere konferans

Müftü Açık’tan öğrencilere konferans

İl Müftüsü İhsan Açık, Eyyübiye Kız Anadolu İmam Hatip Lise’si öğrencilerine konferans verdi.

Müftü Açık’tan öğrencilere konferans

Okul idaresinin yapmış olduğu program çerçevesinde İl Müftüsü İhsan Açık Eyyübiye Kız Anadolu İmam Hatip Lise’si salonunda öğrencilerine verilen konferansta yaptığı konuşmada, Allah, Kur’an-a değer veren kişi hiçbir zaman dünyada perişan etmeyecektir. Aşkla, şevkle çaba göstererek insana bu dünyada karşılığının olduğunu unutmayınız. Dedi.

Müftü Açık şöyle konuştu, “Dünyada ne kadar çalışırsak çabalarsak onun karşılığını alacağız.imam Hatipli olmanın bir ayrıcalık olduğunu ve öğrencilerin bununla gurur duyması gerektiğini söyledi. İmam hatipli olarak topluma nasıl daha fazla yardımcı olabilirim sorusunu kendilerine sormaları gerektiğini söyleyen Açık, toplumun geleceğinin gençler olduğunu, özellikle İmam Hatipli gençlerin geleceği inşa edeceklerini söyledi.
Gençliğin Allah yolunda harcanmasından daha güzel hiçbir şey olmadığını söyleyen İl Müftüsü İhsan Açık, sorularına cevap veren öğrencilere çeşitli kitaplar hediye etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan