Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Çiğ köfte için Adıyaman harekete geçiyor .. Urfa’dan tepkiler gecikmedi

Çiğ köfte için Adıyaman harekete geçiyor .. Urfa’dan tepkiler gecikmedi

( ŞANLIURFA / RHA ) Şanlıurfa’nın en vazgeçilmez damak tadlarından olan çiğ köfte için Adıyaman harekete geçiyor. Adıyaman Çiğ köftesi’nin TÜRK PATENT tarafından tescilleneceği öğrenildi.

Adıyaman’da temaslarda bulunan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, çiğ köfte ile ilgili harekete geçileceğini söyledi. Özlü,”Adıyamanlı iş adamlarımızla bir araya geldiğimiz toplantımızda Adıyaman’ın ekonomisini büyütmek için yapılabilecekleri ele aldık. @TURKPATENT tarafindan Adıyaman Çiğ Köftesi’nin tescilleneceği müjdesini verdik. @adiyamantso” ifadelerine yer verdi.

Sebze ve Komisyonlar Dernek Başkanı Faruk Akbaş,”Adıyaman Milletvekilinin bu akşam attığı tweet.Doğruysa gerçekten yazıklar olsun bize..!”dedi.

Ramazan Sarısungur, adlı vatandaş,”Çik köfte ibrahim alleselam döneminden bize kalmış miras yarın adıyaman sıra gecelerinide tesçilerse şaşırmayın bizimkiler duyunlerde hava atmaya devam etsinler sıkılan mermilerle ciyerinde köfteninde kadayıfında fıstıgında patentini allabilirdik maalesef.”ifadelerine yer verdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan