Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / İşten çıkarılan işçilerin sorunu Vali Erin’in gündeminde

İşten çıkarılan işçilerin sorunu Vali Erin’in gündeminde

( Ruha Haber Ajansı ) Akçakale ilçesinde Suriyeli sığınmacının kaldığı AFAD’a bağlı Süleyman Şah Konaklama Tesislerinde çalışan 54 özel güvenlik görevlisi işlerine son verildi. Mağduriyetlerinin giderilmesini isteyen işçiler, yetkililerin kapılarını aşındırmaya devam ediyor. İşçiler adına birkaç kişi Vali Abdullah Erin ile bir araya geldi.

Geçtiğimiz günlerde çadırkentte görevli güvenlik işçileri, işten çıkarılmasına yönelik çözüm arayışları sürüyor. İşçiler adına birkaç kişi, Valilik makamında Vali Abdullah Erin ile bir araya geldi, sıkıntılarının çözülmesi noktasında yardım istedi.

Hasan Takuş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada,“SAYIN VALİMİZLE süleymanşah kampında çalışıp liste dışı kalan çalışan kardeşlerimizin sorunlarını ve çözümü ile ilgili istişarelerde bulunduk bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı şanlıurfa valimiz sn Abdullah ERİN beyefendiye teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan