Anasayfa / TÜM HABERLER / Öztürk :”Mardin LGBT Yürüşüne Karşı”

Öztürk :”Mardin LGBT Yürüşüne Karşı”

 

MİSİAD Mardin İl Başkanı Mesut Öztürk yazılı bir açıklama yaparak 18 Kasım 2017 Cumartesi Günü yapılması planlanan LGBT yürüyüşü çirkin ve ahlak dışı faaliyeti meşrulaştırmak için yürüyüşe Onur kelimesi eklenerek eşcinsellik ve eşcinseller yüceltilmekte, yürütülen algı operasyonu ile toplum zihinsel olarak bu hareketi kanıksamaya hazırlanmakta olduğunu vurguladı.

Sürekli olarak müzik, sinema, basın ve çeşitli ticari araçlarla eşcinsellik özendirilmekte, gençlere yönelik sosyal medya başta olmak üzere kullanılan yoğun propaganda dili ve rol modeller üzerinden eşcinsel olmak teşvik edilmektedir.

‘Dayatma yapılıyor’

Nitekim bu çevreler Aile kurumunun içini boşaltarak değersizleştirmekte, bireyi ilahlaştırarak, bireysel her türlü hazzı teşvik etmekte, desteklemektedir. Kendilerini üçüncü cins ilan eden Lgbt (Lezbiyen, gay,biseksüel,trans) grupları bu çalışma ve gayretlerin sonucunda ortaya çıkmış; Türkiye başta olmak üzere tüm İslam coğrafyasında silahsız güçlerin ürettiği fuhşu teşvik eden sakıncalı örgütlenmelerdir.

İnancını yaşamak isteyen gençlere ise, özgürlük diyeti olarak eşcinselleri ve onların yaşam tarzını kabul etme dayatması yapılmakta; birlikte yaşama kültürü, farklılıkları kabul ve temel hak ve özgürlükler; günah işleme özgürlüğü, harama tahammül ve Anayasada yer almayan sınırsız bir hak ve özgürlükler manzumesi olarak dikte edilmeye çalışılmaktadır. Anayasa başta olmak üzere hiçbir yasal düzenleme, hiçbir inanç ve ahlak anlayışı toplumun temel dinamiklerini yıkmaya yönelik bu tür eylem ve faaliyetleri temel hak ve hürriyetler, sivil toplum hareketleri veya birlikte yaşama kültürünün bir tezahürü olarak kabul etmemektedir.

Netice itibariyle, bizler sivil toplum temsilcileri olarak Türkiye toplumunu kendi milli manevi değerlerinden uzaklaştırmaya dönük eşcinsellik yürüyüşü gibi yıkıcı ve tahripkâr faaliyetleri onaylamıyoruz. Devletin yetkili makamlarını İzinsiz Tüm Etkinlik, Gösteri ve Yürüyüşü Engellenmesi konusunda göreve çağırıyor, sorumluluğa davet ediyoruz.” Diyerek sözlerini tamamladı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan