Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Karaköprü Belediyespor’da Hedef 3 Puan

Karaköprü Belediyespor’da Hedef 3 Puan

Tff 3. Ligde bir türlü istediği çıkışı yakalayamayan Karaköprü Belediyespor yarın oynayacağı Ankara Adliyespor maçında mutlak galip gelmek istiyor. Kırmızı siyahlılar galip gelerek kötü gidişe dur demeyi hedefliyor.

Tff 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Karaköprü Belediyespor 13. Hafta maçında yarın 11 Nisan stadında karşılaşacağı Ankara Adliyespor maçının hazırlıklarını tamamladı. Son haftalarda alınan kötü sonuçlardan sonra bir çıkış yakalamak isteyen kırmızı siyahlı ekip Adliyespor maçından mutlak galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

İyi bir kadroya sahip olmalarına rağmen sezon başından beri şanssızlıklar yaşadıklarını söyleyen Kulüp Başkanı Mehmet Kudat, Adliyespor maçı öncesi tüm takımın galibiyete kenetlendiğini dile getirdi. Başkan Kudat, “Bugüne kadar çok şanssız puan kayıplarımız oldu ve kaybetmememiz gereken puanlar kaybettik. Bundan sonra fazla kredimiz kalmadı bu yüzden artık her maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağız. Yarınki maçtan da inşallah galibiyetle ayrılarak kötü gidişe son vermek istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı ve Şanlıurfalı hemşerilerimizi desteklemeye bekliyoruz” diye konuştu.

Karaköprü Belediyespor’un 11 Nisan Stadında Ankara Adliyespor’u konuk edeceği maç saat 13.00’te başlayacak.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan