Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Kent Konseyi seçimlerinin gerçekleştirileceği tarih belli oldu

Kent Konseyi seçimlerinin gerçekleştirileceği tarih belli oldu

( Ruha Haber Ajansı) Şanlıurfa’nın Büyükşehir olmasının ardından kent konseyi seçimleri bir türlü gerçekleştirilemedi. Büyükşehir Belediye Başkanlarının görevden alınmasının ardından harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, 26.11.2017 Pazar Günü seçimleri gerçekleştirme kararı aldı.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada,”5393 sayılı Belediye Kanununun 76. Maddesi uyarınca hazırlanan 8 Ekim 2006 tarih ve 26313 sayılı Kent Konseyi Yönetmeliği’nin 11/A maddesi ( 1.) fıkrasında “Kent Konseyi Başkanı Genel Kurul tarafından seçilir.

Kent Konseyi Başkanının görev süresi, yürütme kurulunun görev süresiyle paralel olmak üzere ilk dönem için iki yıl, ikinci dönem için üç yıldır’’ denilmektedir. Bu nedenle 26.11.2017 Pazar Günü Saat 10:00’da Şairnabi Kültür Merkezi Salonu’nda Şanlıurfa Kent Konseyi Seçimli Genel Kurul Toplantısı’na Yönetmeliğin 8. Maddesi gereğince katılmanızı rica ederim.” İfadelerine yer verdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan