Anasayfa / TÜM HABERLER / Sinanoğlu Din Görevlileriyle Bir Araya geldi

Sinanoğlu Din Görevlileriyle Bir Araya geldi

Sinanoglu ” Toplumu şekillendirme ve kişilere yön verme noktasında din adamlarına büyük görevler düşüyor”…

Suruc Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoglu din adamlarıyla bir araya geldi.

Suruc Belediyesi tarafından ogretmenevi sark salonunda tertip edilen istişare toplantısına Suruc kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoglu’nun yani sira Ilçe Müftüsü Ali Çam Müftülük personeli ve ilçe merkezi ve koylerde görev yapan imamlar ve din görevlileri katıldı.

Toplumu şekillendirme ve kişilere yön verme noktasında din adamlarına büyük görevler düştüğünü kaydeden Suruc Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoglu , “Geleceğe, yarınlara ve toplumlara şekil veren iki gurup insan vardır. Bunların birincisi din görevlileri, ikincisi ise eğitimcilerdir. Eğitimciler hayatın belli bir noktasında vardır. Din görevlileri ise toplumun doğumundan ölümüne kadar hayatın içinde olan kişilerdir. Hem yaşam süremizce bizlere doğruyu güzeli anlatır ve öğretirler hem de fani dünyada bizleri baki dünyaya hazırlarlar. Bu gün burada sizlerle birlikte olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Görev yaptığı mahallede, mahalle sakinlerinin duygularını paylaşan her konuda yardıma koşan dini ve insani vazifeleri layıkıyla yerine getiren, örnek alınan ve örnek gösterilen tüm hocalarımızdan, din görevlilerimizden memnunuz Suruc’ta tum din adamlarimizin calismalarindan güzel tepkiler alıyoruz hepinizden Allah razı olsun, rabbim yar ve yardımcınız olsun” şeklinde konuştu.

İmamlığın manevi bir görev olduğuna dikkat çeken İlce Müftüsü Ali Çam ise , “İmamlık maneviyat yüklü gönül işidir. Din görevlisi kardeşlerimiz dört bir yanda mesai kavramı gözetmeksizin görevlerini layıkıyla yerine getiren bireylerdir.Ibadethanelerde görev yapan din görevlisi kardeşlerimiz bu birliktelik çatısını iyi harmanlıyorlar.Bu gün burada guzel ilcemizin farklı ibadethanelerinde görev yapan kardeşlerimiz ile bir araya gelmemize vesile olan Suruc Kaymakamımiz ve Belediye Başkanvekilimiz Ferhat Sinanoglu’na bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra bu din gorevlileri ile beraber aynı sofrayı paylaşan Sinanoglu talep ve istekleri dinledi tüm isteklerin yerine getirileceği müjdesini verdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan