Anasayfa / TÜM HABERLER / Şanlıurfa’da 6 Aydan bu yana husumetli olan aileler barıştı

Şanlıurfa’da 6 Aydan bu yana husumetli olan aileler barıştı

ŞANLIURFA-(Ruha Haber Ajansı)-‘Gür’ ile ‘Çiftçi’ aileleri arasında 6 ay önce çıkan ve 1 kişinin öldüğü, silahlı kavgayla başlayan husumet, barışla sonuçlandı.
6 ay önce aralarında husumet bulunan Gür ve Çiftçi aileleri arasında kavga çıktı. Silahların da kullanıldığı kavgada, Mehmet Gür öldü.İki aile arasında bu olay sonrası başlayan husumetin son bulması için iş adamı Hakim Karadaş ve ziraat Mühendisi Mithat Polat devreye girdi ve tarafların olumlu yanıt vermesiyle aileler iş adamı Hakim Karadaş’a ait bir Akabe TOKİ’deki Kafede düzenlenen barış yemeğiyle barıştı. Gür ve Çiftçi ailelerinin katıldığı yemekte Kuran-ı Kerim okunup taraflar tokalaşarak barıştı.Barış yemeğine
Şanlıurfa il müftüsü ihsan açık Eyyubiye belediye başkan yardımcısı Halil Kızılelma taksiciler dernek başkanı Hasan Karadaş kanaat önderleri muhtarlar ile gür ve Çiftçi ailesinin yakınları, pijan aşireti mensupları ve Ak Parti Haliliye Gençlik Kolları Başkanı Fatih Özdemir katıldı.
Benzer acı olayların yaşanmaması temennisinde bulunan iş adamı Hakim Karadaş, “Barışa katkıda bulunanlara teşekkür ediyorum. Burada sağlanan barış her iki aileye de hayırlı olsun. Barış yemeği vesilesi ile her iki aile arasında bu zamana kadar süren husumet sona erdirildi.Ben her iki aileye böyle bir adım attıkları için teşekkür ediyorum” dedi. Kanaat önderlerinin de yaptıkları konuşmalarda bir daha böylesi acı olayların yaşanmaması her iki ailenin mensuplarına barışı devam ettirme dileğinde bulundu.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan