Anasayfa / TÜM HABERLER / Başkan Atilla,Kırsal Ziyaretlerini Sürdürüyor

Başkan Atilla,Kırsal Ziyaretlerini Sürdürüyor

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Yeşiltepe mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinleri başkan Atilla’ya hizmetlerden dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek, “Çok şükür 3.5 yılda mahallemizin bütün eksiklikleri giderildi” dediler.
KIRSAL MAHALLELERİMİZİN EKSİĞİ KALMADI
Başkan Atilla’da ilçe kırsalında gece gündüz çalıştıklarını belirterek son 3.5 yılda kırsal yolların yüzde 92’sinin asfaltlandığını ve 2018’te yolların tamamının asfaltlanacağını söyledi. İlçe kırsalında eksikliklerin büyük bir kısmının giderildiğini ifade eden Başkan Atilla, “Yeşiltepe Mahallemizde de asfalt olmayan yollarımız asfaltlandı. Mahalle sakinlerine hayırlı olsun. Mahallemizin su ve yol sorunları kalmadı. İnşallah ileriki dönemlerde köy içlerini kilitli parke taşı yapacağız. Mahalle sakinlerimizi hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz. 3,5 yıldır yapmış olduğumuz yoğun çalışmalar neticesinde ilçe karsalımızda hemen hemen bir eksiğimiz kalmadı.” dedi.
Ak Parti belediyelerinin hizmet belediyeleri olduğunu dile getiren Bakan Atilla, “Bu hizmetleri yapmamızda bize destek olan başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere başbakanımıza, bakanlarımıza, bölge vekillerimizi, büyükşehir belediye başkanıma çok teşekkür ediyorum. Ak Parti demek hizmet demek, Ak Parti demek milletin yanında olmak demektir. Bu misyonla çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.” diye konuştu.
MAHALLEMİZDE HİÇ BİR SORUN KALMADI
Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Erdal Kurt da, Ak Parti belediyelerinin vatandaşı hizmete alıştırdığını söyleyerek, “İlçe ve büyükşehir belediyemizin yapmış olduğu çalışmalardan gayet memnunuz. Mahallemizin eksikleri kalmadı. Yollarımız yapıldı. Çöplerimiz düzenli alınıyor, su sorunumuz kalmadı. Gerçekten Ak Parti bizi hizmetlere alıştırdı. Bundan dolayı doğal olarak beklentilerimiz daha da yüksek.” dedi.
Mahallenin ileri gelenlerinden Hacı Kasım Kurt ise yapmış olduğu çalışmalar dolayısıyla belediye başkanı Menderes Atilla’ya teşekkür etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan