Anasayfa / TÜM HABERLER / Kaymakam Sinanoğlu”Toplumdaki Her Birey Birer Engelli Adayıdır”

Kaymakam Sinanoğlu”Toplumdaki Her Birey Birer Engelli Adayıdır”

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayisiyla bir mesaj yayımladı.

Sinanoglu mesajinda Birleşmiş Milletler tarafından Dünya Engelliler Günü olarak kabul edilen 3 Aralık Günü, engelli vatandaşlarımızın sorunlarına ve ihtiyaçlarına dikkat çekmek, farkındalık oluşturmak açısından önemli bir tarihtir. Engellilik alanındaki sorunlar sadece engelli bireyleri değil tüm toplumu ilgilendiren ve çözümüne yönelik katılımını gerektiren sorunlardır dedi.

Mesajinda Devletin her zaman sosyal devlet anlayışıyla vatandaşlarına eşit hak ve imkanlar sundugunu altını çizen Sinanoğlu ” Devletimiz her zaman temel hak ve özgürlükler konusunda vatandaşlara daha yakın olmaya, onların sosyal yaşama katılımlarını artırma konusunda hizmet sunmaktadır.Unutmayalim ki toplumdaki her birey birer engelli adayıdır.Bu anlamda devletimizin temsilcisi olarak Güneydoğu’muzun güzel insanlarını içinde barındıran Suruç ‘ta engelli kardeslerimize kapılarımızı sonuna kadar açıp onların rahatı için calismarimiza devam ederken Engelli kardeslerimizin sorunlarına ortak olmak , doğru ve kalıcı çözümler üretmek, onların toplumla uyum içerisinde bütünleşerek karşılıklı saygı ve sevgi ortamında birbirlerini anlayarak yaşayabilmesi bizim en büyük gayemizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle bu anlamlı günün toplumsal duyarlılığı, sorumluluğu arttırması temenni ediyor, başta ilçemizde yaşayan engelli kardeşlerimiz olmak üzere tüm engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyorum saygılarımı sunuyorum” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan