Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Urfa’da damat ve kayınpeder kavgası: Çok sayıda yaralı
Ulaştırma Bakanı Arslan ve Bakan Fakıbaba Şanlıurfa’ya Geliyor…
Ulaştırma Bakanı Arslan ve Bakan Fakıbaba Şanlıurfa’ya Geliyor…

Urfa’da damat ve kayınpeder kavgası: Çok sayıda yaralı

(Ruha Haber Ajansı) Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde bir damat ve kayınpederi arasında kavga meydana geldi. Aile fertlerinin kavgaya karışması ile birlikte olaylar büyüdü. Olay yerine çevik kuvvet ekipleri ve 112 sevk edildi. Güvenlik güçleri olası durumlara karşı bölgede önlemlerini artırdı.

Olay akşam saatleri Karşıyaka Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, adı öğrenilemeyen damat ile evine sıkça misafir gelmesini eleştiren kayınpederi arasında çıkan kavgaya, diğer aile bireyleri de katıldı. Kavgada, kadınların da bulunduğu 10 kişi yaralandı. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Artan kalabalığa karşı olay yerine çevikkuvvet ekipleri de sevk edildi. Yaralılar kentteki hastanelere kaldırılırken güvenlik güçleri olası durumlara karşı önlemlerini artırdı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan