Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Sahipsiz kent Şanlıurfa …

Sahipsiz kent Şanlıurfa …

( Ruha Haber Ajansı ) Şanlıurfaspor’da kiralık olarak forma giyen Trabzonsporlu oyuncu Mertcan Çam’ın dövüldüğüne yönelik asparagas açıklamalar Türkiye’nin gündemine oturdu. Yaşanan gelişmelerin ardından Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim’in Asayiş Şube Müdürlüğü’nde ifade verdiği öğrenildi.

Siyasilerin kaderine terk ettiği kentlerin başında Şanlıurfa geliyor. Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim ve kentti zan altında bırakan gelişmenin ardından İl Emniyet Müdürlüğü harekete geçti. Mertcan Çam dövüldüğüne yönelik iddialarından ardından Asayiş Şube Müdürlüğü’nde Başkan Yetim, ifade veriyor.

SİYASİLER YİNE SESSİZ

Şike olaylarında olduğu gibi Trabzonsporlu oyuncu Mertcan Çam’ın dövüldüğüne yönelik iddialara sessiz kalan siyasiler, yine sessizliklerini her zamanki gibi korudu. Şanlıurfalılar, yaşanan gelişmelere sessiz kalınmasına tepki gösteriyor.

STK’LARDAN TEPKİ

Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim’in gözaltına alınmasına tepkiler gecikmedi. Misiad Şanlıurfa Şube Başkanı Ömer Ağ”Emin Yetim algı operasyonları ve yönlendirmeler ile gerçekten gözaltına alınmış ise bir daha vah halimize. Urfasporu temelli bitirelim diyorsunuz yani.”diye konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan