Anasayfa / TÜM HABERLER / Şehit Polisler İçin Şanlıurfa’da Mevlit Okutuldu (Görüntülü)
Şehit Polisler İçin Şanlıurfa'da Mevlit Okutuldu
Şehit Polisler İçin Şanlıurfa'da Mevlit Okutuldu

Şehit Polisler İçin Şanlıurfa’da Mevlit Okutuldu (Görüntülü)

 

Geçen yıl İstanbul Beşiktaş’taki Vodafone Arena önünde meydana gelen hain terör saldırısında 30’u polis 38 şehit için Şanlıurfa Dergah Camisinde mevlit okutularak lokma dağıtıldı. Dergah camisinde düzenlenen mevlide katılan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, vatandaşlara lokma dağıttı.

İstanbul Beşiktaş’taki hain bombalı saldırıda şehit olan Şanlıurfalı Polis memuru Süleyman Sorkut, Enes Çiçek, Mehmet Taş ve Halil Usta ve 38 şehit için Dergah camisinde mevlit okutuldu. Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen mevlit programında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara lokma dağıtıldı. Dergah Camisindeki mevlide; Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İsa Kızıldemir, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Halil Özcan, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile vatandaşlar katıldı. Okunan mevlidin ardından Bakan Fakıbaba ile Bakan Arslan kurulan stantların başına geçerek Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İsa Kızıldemir’le birlikte vatandaşlara lokma dağıttı. Stantta görevli polis memurlarına başsağlığı dileyen Bakan Fakıbaba ile Arslan daha sonra vatandaşlarla sohbet ederek camiden ayrıldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan