Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Büyükşehir ya spordan anlamıyor ya da sporcuyu tanımıyor

Büyükşehir ya spordan anlamıyor ya da sporcuyu tanımıyor

(Ruha Haber Ajansı ) – Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi pot kırmaya devam ededursun, bu seferde sporla ilgili bir basın toplantısında sporla alakası olmayan kişileri çağırarak bir kez daha kent gündemine oturmayı başardı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yakın zamanda bir spor turnuvası düzenleyecek. Bunu kamuoyuna duyurmak adına Nihat Çiftçi bugün Cumhuriyet Sosyal Tesisleri’nde basın mensupları ve de güya kent sporcuları ile bir basın toplantısı düzenledi. Toplantı da herhangi bir sıkıntı olmazken ancak toplantıya katılanlara bakıldığında Büyükşehir Belediyesi’nin ya spordan anlamadığı ya da kentteki sporcuları tanımadığı anlaşıldı.

Öyle ki toplantıya katılanlara bakıldığında hastane de çalışan basın mensuplarından tutun da parti görevlilerine kadar herkes varken, sporcu ve sporcuya ait kupalar dışında en ufak bir kişi bulunamadı. Hal böyle oluna Şanlıurfa’da spor anlamında bir şey beklememek gerekiyor. Durum böyle olunca da ortaya iki durum çıkıyor; ya Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’yi birileri yanlış yönlendiriyor ya da bazı kimseler başka kurumlarda görev yaptıkları halde istedikleri toplantıya istedikleri kimlikle gidebiliyor.

BÜYÜKŞEHİR BUNU HEP YAPIYOR!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin kırdığı potlar üstelik bununla da sınırlı değil. Geçtiğimiz aylarda Nihat Çiftçi yine Cumhuriyet Tesisleri’nde bir bilgilendirme toplantısı yapmış adına basın mensupları toplantısı denmişti. Ancak 100 kişinin bulunduğu toplantı da 20 kadar basın mensubu varken, diğerlerinin ise henüz kim olduğu öğrenilemedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan