Anasayfa / TÜM HABERLER / EKONOMİ / Şanlıurfa’da akaryakıt soygunu var!

Şanlıurfa’da akaryakıt soygunu var!

(Ruha Haber Ajansı) – Şanlıurfa’da akaryakıt istasyonları vatandaşı soymaya devam ediyor.

Türkiye’de en yüksek fiyatta EURO Dizel satışları Şanlıurfa’da satılıyor. Daha önce de LPG’ye yapılan zamlar sürücülerin tepkisine neden olmuştu. Ancak akaryakıt istasyonları yaşanan tepkiden sonra fiyatları aşağı çekmek zorunda kalmıştı. Ancak bu sefer ki soygun LPG üzerinden değil EURO Dizel üzerinden yapılıyor. Gaziantep, Diyarbakır, Ankara gibi şehirlerde Dizel 4,36 lirada satılırken Şanlıurfa’da ise sürücüler akaryakıt istasyonlarına girmeye korkar oldu. Şanlıurfa’da ilçelerde dâhil olmak üzere kentte Dizel 5,11 liradan satılmaya başlandı.

AKARYAKIT İSTASYONLARI ARALARINDA ANLAŞIYOR

Yaşanan bu fahiş fiyatlardan sonra trafikteki araç sayısında da ciddi şekilde azalmalar meydana geldi. Öyle ki Dizel’in 5 lira üstüne çıkmasıyla beraber sürücüler kontak kapattı, şehir içinde ise araç kullanılamaz hale geldi. Her şey bir tarafadursun, Şanlıurfa’da yaşanan bu akaryakıt soygununa ve akaryakıt istasyonlarına hiçbir vekil “dur” diyemedi. Ancak ortaya atılan iddialar da yenilir yutulur cinsten değil. Öyle ki iddiaya göre akaryakıt istasyonları aralarında anlaşarak fiyatları yukarı çekiyor. Böylece her istasyonda aynı fiyatı gören sürücülerin de eli istemsizce mahkûm oluyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Turkcell’de “Sömestr Heyecanı” yaşanıyor

Turkcell mağazalarında ve Türkiye’nin sadece elektronik ürün satışı yapan ilk pazar yeri platformu Turkcell Pasaj’da sömestr tatiline özel fırsatlar başladı. 26 Ocak’a kadar sürecek “Sömestr Heyecanı” kampanyasında bilgisayar, a

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan