Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Şanlıurfalı iş adamlarıyla bir araya geldiler

Şanlıurfalı iş adamlarıyla bir araya geldiler

(Ruha Haber Ajansı) Şanlıurfa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Karacadağ Kalkınma Ajansı’nın destekleriyle İstanbul’da yaşayan Urfalı İş adamlarıyla bir araya gelindi.

Özel bir mekânda düzenlenen programa Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Milletvekili Mahmut Kaçar, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, çok sayıda STK başkanı, kurum amirleri, iş adamları ve basın mensupları katıldı.

VALİ ERİN: İLİMİZİN İSTİHDAM VE YATIRIM KONULARINI DEĞERLENDİRİYORUZ

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin,”İstanbul’da yaşayan Şanlıurfalı iş adamları ve faaliyet gösteren STK temsilcileriyle buluşma toplantısında, ilimizin istihdam ve yatırım konularını değerlendiriyoruz.”dedi.

‘İSTİŞARE TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİK’

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada,”Büyükşehir Belediyemizin ev sahipliğinde Valiliğimiz ve Karacadağ Kalkınma ajansının destekleri ile İstanbul’da yaşayan iş adamlarımızla istişare toplantısında bir araya geldik. Şanlıurfa’mızı daha ileri taşıyabilmek için her kesimle bir araya gelmeye devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan