Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Siverek’te peş peşe kazalar yaşandı

Siverek’te peş peşe kazalar yaşandı

(Ruha Haber Ajansı) -Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde aynı gün içinde meydana gelen 3 trafik kazası vatandaşlara panik etkisi yarattı.

İlk kaza Diyarbakır- Siverek karayolunda ilerleyen Ahmet Aktimur yönetimindeki 63 EM 674 plakalı büyükbaş hayvan yüklü kamyonet sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak devrildi. Aracın devrilmesi sonucunda meydana gelen kazada sürücü Ahmet Aktimur ile oğlu Şiyar Aktimur yaralandı, araçta bulunan bir inek ise telef oldu. Yaralı ve oğlu ise ambulansla Siverek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

İkinci kaza ise aynı karayolunda meydana geldi. Aynı karayolunun 10’uncu kilometresinde meydana gelen kazada ise Ömer Dağ’ın motosikleti devrildi. Meydana gelen motosiklet kazasında motosiklet sürücüsü ise yaralandı.

Siverek ilçesinde üçüncü kaza ise Siverek- Adıyaman karayolu meydana geldi. Henüz plakası ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen bir otomobilin kaza yaptı. Meydana gelen kazada ise 4 vatandaşında yararlandığı öğrenildi.

Siverek ilçesinde aynı günde meydana gelen trafik kazalarında toplamda 7 kişi yaralanırken, herhangi bir ölüm ise meydana geldi. Yaralıların yanı sıra ise 2 inekte meydana gelen kazalarda telef oldu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan