Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Keşküş: Urfa, Mayıs ayında önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak

Keşküş: Urfa, Mayıs ayında önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak

(Ruha Haber Ajansı) Şanlıurfa, önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen Kupa Voley turnuvası sona erdi. Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Hakan Keşküş,”Urfa, büyük bir şehir bu tür organizasyonların üstesinden gelmek de hiçbir sıkıntı çekmiyoruz. Mayıs ayının sonunda da Hollanda milli takımı ile yapacakları bir erkek voleybol karşılaşmasını da Şanlıurfa’da düzenlenecek.”dedi.

Keşküş, gazetecilere yaptığı açıklamada,“Türkiye Voleybol Federasyonu 3 günlük Kupa Voley adı altında düzenlenen Türkiye’nin en büyük spor organizasyonlarından biri olan organizasyona Şanlıurfa’da ev sahipliği yaptık. Şükürler olsun, Çok güzel geçti, Güzel sonuçlar aldık.”diye konuştu.

‘ORGANİZASYONLARIN ÜSTESİNDEN GELMEK DE HİÇBİR SIKINTI ÇEKMİYORUZ’

“Halk Bankası’nın şampiyonluğuyla turnuva bitmiş oldu.”diyen Keşküş, şunları kaydetti:”Bu noktada bakanlık ve il müdürlüğü olarak ev sahipliği yapmaktan da onur duyuyoruz. Ben bu müsabakaların buraya Şanlıurfa’ya verilmesinde başta Sayın Valimize ve Voleybol Federasyonu başkanımıza teşekkürlerimi bildirmek istiyorum. Şanlıurfa büyük bir şehir bu tür organizasyonların üstesinden gelmek de hiçbir sıkıntı çekmiyoruz. Sağ olsun Voleybol Federasyonu başkanımız bu güzel organizasyonu başarı ile sonuçlandırdığımız için bize Mayıs ayının sonunda Hollanda milli takımı ile yapacakları bir erkek voleybol karşılaşmasını da Şanlıurfa ya verdi. Ona da ev sahipliği yapacağız.

‘ŞANLIURFA’NIN KÜLTÜREL MİRASINI VE SPOR SEVGİSİNİ GÖSTERMEK ADINA GÜZEL OLUR’

Spor federasyonlara çağrı yapan Keşküş, şöyle konuştu:”Şanlıurfa’da çok güzel tesisler var. Voleybolu ve bütün spor dallarını seven bir halk var. Dolayısıyla burada bütün müsabakaların oynanması açısından hiçbir sakınca yok. Hem Şanlıurfa’nın kültürel mirasını ve spor sevgisini göstermek adına güzel olur.

‘URFA, SPOR ŞEHRİ OLMA NOKTASINDA DAHA İYİYE GİDİYOR’

Bu turnuvayı 3 gün boyunca aileleriyle birlikte gelerek izleyen Şanlıurfa halkına çok teşekkür ediyorum. Yaklaşık 4 bin kişi 3 gün boyunca salonlu doldurdular. İnşallah Şanlıurfa spor şehri olma noktasında her geçen gün daha iyiye gidiyor. Diğer federasyonlara da bu örnek olacaktır. Mayıs ayında milli maçı Şanlıurfa’ya alarak, Şanlıurfa ya böyle bir hediye sunmuş olacağız.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan