Anasayfa / TÜM HABERLER / Başkan Atilla çalışmaları yerinde inceledi

Başkan Atilla çalışmaları yerinde inceledi

Ceylanpınar ilçe merkezinde kilitli parke taşı, kaldırım, çevre düzenlemesi ve şehrin imara uygun hale getirilmesi amacıyla sürdürülen çalışmalar aralıksız sürerken Belediye Başkanı Menderes Atilla da çalışmaları yerinde inceliyor.
Saha çalışmalarını bizzat kontrol eden Başkan Atilla, yetkili birimlerde de bilgi alıyor. Çalışmalarda ince işçiliğe dikkat eden Başkan Atilla, çalışanlardan da bu konuda hassas olmalarını istiyor.
Sahadaki çalışmaları inceleyene Başkan Atilla yaptığı açıklamada, “Ceylanpınar’ın ortasından geçen Antep Deresi’nin girişleri çok kötüydü. Onların düzenlemelerini yapacağız. Dere kenarındaki servis yolu çalışmalarımız devam ediyor. İleride bir taşkın olursa sıkıntı yaşanmaması adına. Yapılan çalışmaları yerinde görmek amacıyla bugün sahaya çıktık. Başkan yardımcılarımla beraber çalışmaları yerinde inceliyoruz. Yaşanır güzel bir Ceylanpınar için gece gündüz çalışıyoruz” diye konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan