Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / “Bizim takımı ligden çekmemiz lazım”

“Bizim takımı ligden çekmemiz lazım”

(Ruha Haber Ajansı-Özel Haber) – Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Emin Yetim, “Yapmadığım bir suçtan dolayı ağır bir ceza ve para cezası verdiler. Bunlar bizim ligden çekilmemizi istiyor. Böyle yaparak bu şekilde bizim bırakmamızı istiyorlar” dedi.

PFDK, hiçbir delil ve kanıt yokken Metcan Çam olayı ile ilgili dünyada eşi benzeri görülmemiş bir kıyım yaptı. Şike olayında skandal bir karar imza atan TFF ve PFDK yine Mertcan Çam olayında skandal bir karar verdi.

YETİM: BUNLAR BİZİM LİGDEN ÇEKİLMEMİZİ İSTİYOR

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Ruha Haber Ajansı’na yaptığı özel açıklamada, karar itiraz edeceklerini ifade etti. Emin Yetim, “Ortafa bir delil ve kanıt yokken bu neyin cezası? Gerçekten çok ağır bir ceza oldu. Dünyada böyle bir ceza ne görüldü ne de duyuldu. Yapmadığım bir suçtan dolayı ağır bir ceza ve para cezası verdiler. Bunlar bizim ligden çekilmemizi istiyor. Böyle yaparak bu şekilde bizim bırakmamızı istiyorlar. Aslında bu skandal cezadan sonra bizim takımı ligden çekmemiz lazım. Eğer başımıza bir iş getirmezlerse hem şike olayı ile ilgili hem de bu olayla ilgili FİFA’ya başvuru yapacağız” dedi.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan