Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Ak Ocaklar Derneği, 2. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi

Ak Ocaklar Derneği, 2. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi

(Ruha Haber Ajansı) Ak Ocaklar Derneği Genel Başkanı Hakan Yiğit,” 2. Olağan Genel Kurulumuzu gerçekleştirdik. 30 Eylül 2014 tarihinde kurulan Derneğimiz Elhamdullah acısı ile tatlısı ile şerefimizle bu güne kadar geldi.”dedi.

 Yiğit, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:”Ak Ocaklar Derneği Genel Merkezi olarak 2. Olağan Genel Kurulumuzu gerçekleştirdik. 30 Eylül 2014 tarihinde kurulan Derneğimiz Elhamdullah acısı ile tatlısı ile şerefimizle bu güne kadar geldi. Yönetimimizden beş arkadaş ile yoğun işlerinden dolayı ayrılarak yeni arkadaşlarımızı bir araya getirerek yolumuza devam etme kararı aldık. Birçok kararı aldığımız Genel Kurulumuzda Tüzük değişikliğine de ayrıca gittik. En kısa vakitte alınan kararları sizler ile paylaşım yapacağız.

Bu güne kadar emek veren katkı sağlayan herkese teşekkürler sunuyorum. Görevinden ayrılan ve istifa eden ve üye olarak aramızda kalan ve görevine devam eden arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Bu bir hizmet ve bayrak yarışıdır. Rabbim bizleri mahçup etmesin inşallah. Bundan sonra başta Genel Merkezde ve il ve ilçelerde görevini yapamayan hiç kimse ile inancı ve dava şuuru olmayan tek bir kişi ile dahi yol alınmayacaktır. Şubat Ayı 2018 itibari ile yeni tüzüğe göre tüm şubelerde Genel Merkezin katılımı ile tüm şubelerde kongre yapılacaktır.  Her ilçe ve temsilciler’den 3 kişi İl Başkanlıklarımızın Kongresinde doğal delege ve oy ile bir arada olacaktırlar.”

 YENİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

 Hakan Yiğit [ Başkan ]

Cengiz Cesur

Şener Yıldız

Mehmet İş

Cengiz Kardeş

Mehmet Satıcı

Ali Kanat

Hüseyin Köle

Hasip Özalp

Osman Öztürk

Cengiz Duman

Mehmet Salih Gültekin

Hakan Yılmaz

Mikail Yücel

Ali Osman Sevgili

 

DENETİM KURULU

 Emre Yıldız

Özlem Aslı Yiğit

Davut Özçelik

 ATANMIŞ BAŞKAN YARDIMCILARI DANIŞMA KURULU

 Hasan Baydan

Özgür Göktürk

Sevgi Bayık

Kadir Toydemir

 BASIN DANIŞMANI VE TEMSİLCİSİ

 İbrahim Kekeç

 Dernek Yönetiminden İstifa Arkadaşlar

 Mehmet Aktaş

Mustafa Namuslu

Arzu Çimen ( Basın Temsilcisi)

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan