Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Bozdağ: Türkiye olarak Suriye halkına en büyük yardımı biz yapıyoruz

Bozdağ: Türkiye olarak Suriye halkına en büyük yardımı biz yapıyoruz

(Ruha Haber Ajansı) Bir dizi program ve ziyaretlerde bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Ceylanpınar ve Siverek ilçelerinde düzenlenen kongreye katıldı. Bozdağ,”81 ilimizde yaşayan vatandaşlarımız ekmeklerini Suriyeli kardeşlerimiz ile paylaşıyor. Türkiye olarak Suriye halkına en büyük yardımı biz yapıyoruz.”dedi.

Bakan Bozdağ’ın eşlik ettiği Ceylanpınar ve Siverek Kongrelerine Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ak Parti Milletvekilleri Kasım Gürpınar, Halil Özcan, Kemalettin Yılmaztekin; Belediye Başkanları Metin Baydilli, Fevzi Demirkol, Aslan Ali Bayık, Resul Yılmaz, partililer ve vatandaşlar katıldı. Tek listeden aday olan Halit Şimşek, AK Parti Ceylanpınar ilçesinin yeni başkanı oldu.

BOZDAĞ: BİRÇOK MAZLUM HALKA KAPILARIMIZI AÇTIK

Mazlum halka yardım etmeyi sürdürdüklerini belirten Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Suriye’den gelen dindaşlara ve kardeşlere kapılarını açtıklarını ifade etti. “81 ilimizde yaşayan vatandaşlarımız ekmeklerini Suriyeli kardeşlerimiz ile paylaşıyor ve paylaşmaya devam edecektir” diyen Bozdağ, şunları kaydetti:”Türkiye olarak Suriye halkına en büyük yardımı biz yapıyoruz. Muhalefet maalesef kendi ülkesini dışarıda karalamaktan başka bir iş yapmıyor. Sadece Suriye’den gelen kardeşlerimiz değil, bu millet birçok mazlum halka kapılarını açmıştır.”

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, ilçe kongrelerinin ardından kent merkezindeki programına devam etti. Daha sonra Bozdağ’ın Urfa’dan ayrılması bekleniyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan