Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Şanlıurfa “Allah’u Ekber” sesleriyle inliyor

Şanlıurfa “Allah’u Ekber” sesleriyle inliyor

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Şanlıurfa’daki STK’ların düzenleyeceği Kudüs Mitingi için binlerce vatandaş miting alanına akın etti. Şu sıralar meydan Allah’u Ekber sesleriyle inliyor.

Emperyalist ABD’nin Başkanı Donald Trump’ın, Kudüs’ü siyonist terör çetesinin başkenti olarak tanımasına ve büyükelçiliğini Kudüs’e taşımasına ilişkin karara tepkiler devam ederken, birçok ülkede Müslümanlar, meydanlara inerek bunu kınadılar. Bu kapsamda, Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları İnsani Yardım Platformu tarafından 24 Aralık Pazar günü Kudüs’e destek mitingi düzenliyor.

Kentin en işlek yerlerinden olan Topçu Meydanı’nda gerçekleştirilecek miting, saat 13.00’te başladı. Mitin Grup Yürüyüşün ilahi ve ezgi Marşlarıyla başladı.

COŞKUN:İNSANLIK EMPERYAL KURUM DÜZENİNİN YIKILIŞ SAHNESİNE HAZIRLANIYOR

Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun, mitingde yaptığı konuşmada insanlığın emperyalist düzenin yıkılışa hazırlandığını söyledi. Coşkun, “Kapitalizmi, emperyalizmi çöp tenekesine atanlar hepiniz hoş geldiniz. Peygamber Diyarı Şanlıurfa’dan Filistin’in başkenti Kudüs diyarına anti emperyalist, anti kapitalist selamını gönderiyoruz. İnsanlık emperyal kurum düzeninin yıkılış sahnesine hazırlanıyor. Yıkılışı engellemek, final sahnesini erteletmek için çırpınan zavallılar var. Korkuyorlar, telaşlanıyorlar. Yenilgiyi geciktirmek için kaosa, krize, yeni dünya savaşlarına zemin hazırlanıyorlar. Bunlar dünya 5’ten büyüktür sözünü doyunca cinnet geçirenler” dedi.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan