Anasayfa / TÜM HABERLER / Eskişehir ve Tokat hayata geçirdi, Urfa yerinde saymaya devam ediyor ..

Eskişehir ve Tokat hayata geçirdi, Urfa yerinde saymaya devam ediyor ..

(Ruha Haber Ajansı) Diğer küçük iller önemli projelere imza atmaya devam ederken Şanlıurfa yerinde saymaya devam ediyor. Tokat Belediyesi Tokat Projesi kapsamında kentin ortasından geçen Yeşilırmak’ın turizme kazandırması ve gondollarla seyahat edilmesi planlanlanırken Urfa’daki Karakoyun Deresi ile ilgili herhangi bir çalışmanın yapılmaması tepkilere neden olmaya devam ediyor.

TOKAT PROJEYİ HAYATA GEÇİRİRKEN, URFA YERİNDE SAYIYOR ..

Yaklaşık 600 bin nüfuslu Tokat’ta belediye önemli bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Tokat Belediyesi tarafından kent merkezinden geçen Yeşilırmak’ta, İtfaiye Müdürlüğü Kavşağı’ndan Atatürk Kavşağı’na kadar olan yaklaşık 1,5 kilometrelik alanda Kanal Tokat Projesi hayata geçiriliyor.

KARAKOYUN DERESİ’NDE HERHANGİ BİR ÇALIŞMA BAŞLATILMADI ..

Şanlıurfa kamuoyu dereler noktasında bir çalışmanın başlatılmamasına tepkiler göstermeye devam ediyor. Birçok kez meydanlarda seçim malzemesi olarak kullanılan derelerle ilgili herhangi bir adım atılmadı.

DERELER, ŞEHRE SERİNLİK VERECEKTİ …

Birçok kez basın toplantılarında Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Akpınar ve Karakoyun Dereleri’ndeki projelerin izin aşamasında olduğunu ifade etmişti. Çiftçi,”Dereler şehre serinlik verecek” açıklamasında bulunmuştu. Ama gelinen noktaya bakıldığında kayda değer projelerin Urfa’ya kazandırılmaması halkın tepkisini kazanmaya devam ediyor. Mevcut durumun böyle etmesi durumunda seçmenlerin seçim zamanı gerekli tepkiyi göstermesi bekleniyor.

ESKİŞEHİR PORSUK ÇAYI KÖTÜ GÖRÜNTÜSÜNDEN KURTURILDI, SANDAL KEYFİ YAPILMAYA BAŞLANDI

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Kent Gelişim Projesi kapsamında Porsuk Nehri’ni temizleme çalışmaları tamamlandı. Proje kapsamında, Atatürk Caddesi üzerindeki köprü ile Yunus Emre Caddesi üzerindeki köprü arası temizlendi. Porsuk Nehri, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT)raporlarında, Avrupa’nın en kirli ve sağlık açısından en tehlikeli nehirleri listesinde yer alıyordu.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan