Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Adalet mercilerinden Handan Karataş’a tokat gibi karar ..

Adalet mercilerinden Handan Karataş’a tokat gibi karar ..

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Ruha Haber Ajansı’nın geçtiğimiz aylarda projelerden vurgun ile ilgili dile getirdiği “Her yerden o çıkıyor” adlı habere mahkeme kararını verdi. Mahkeme Handan Karataş’ın şikâyetini değerlendirdi ve kovuşturmaya yer olmadığına kanaat getirdi.

 

 

 

 

 

 

Geçtiğimiz aylarda Ruha Haber Ajansı’nda Ömer Dodanlı imzalı “Her yerden o çıkıyor” adlı Handan Karataş işe ilgili bir haber yapılmıştı. Elbirliği Derneği Başkanı ve Eyyübiye Meclis üyesi Handan Karataş ile ciddi iddialar uzun süredir kenttin gündemindeydi. İddiaya göre, dernek üzerinden gerçekleştirilen projelerin resmi beyanlardan öteye gidemediği ileri sürülmüştü. Durumun farkına varan Ruha Haber Ajansı İmtiyaz Sahibi Ömer Dodanlı, milletin ve halkın parasını boşa harcayanlara medya etik ve kuralları çerçevesinde haberleştirmişti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yapılan haberin adından haberde adı geçen Elbirliği Derneği Başkanı Handan Karataş, mahkemenin yolunu tutmuştu. Mahkeme haberle ilgili yaptığı incelemede haberde ahlaki değerlerin çiğnenmediği, basın ve medya etiğinin dışına çıkılmadığı ve buna bianen kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan