Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Mehmet Akif İnan Vakfı’nın resmi açılışı gerçekleştirildi

Mehmet Akif İnan Vakfı’nın resmi açılışı gerçekleştirildi

(Ruha Haber Ajansı) Memur-Sen Kurucu Başkanı Mehmet Akif İnan adına Ankara’da vakıf kuruldu. Vakfın açılış törenine Başbakan Binali Yıldırım, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, bürokratlar, milletvekilleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Memur-Sen Kurucu Başkanı Şanlıurfalı Mehmet Akif İnan’dan ismini alan vakıf, Mehmet Akif İnan’ın ölüm yıl dönümünde Başbakan’ın katılımıyla resmen açıldı. Memur-Sen kurucusu Mehmet Akif İnan ölümünün 18. yılında Ankara’da düzenlenen törenle anıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

GENÇLERİMİZİ İDDİALI BİREY OLARAK YETİŞTİRMELİYİZ

Başbakan Binali Yıldırım, Mehmet Akif İnan ve onun yol arkadaşlarının kültür mirasını devam ettirmek ve daha da geliştirmek adına kendilerine büyük görev düştüğünü belirtti. Yıldırım,”Gençlerimizi çocuklarımızı iddialı birer birey olarak yetiştirmeliyiz. 15 yıllık iktidarımız dönemimizde unutulmaya yüz tutmuş vakıfları hayata kazandırdık. Kışkırtmalarla tahriklerle kimsenin varacak bir yere yoktur. Milletin egemenliğini ve hukukunu savunmaya devam edeceğiz. Bütün mazlumların mağdurların haklarını koruyacağız. Şehit polis Fethi Sekin’e ve bugün Beytüşşebap’ta şehit olan kahramanımıza Allah’tan rahmet diliyorum.”diye konuştu.

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, “Mehmet Akif İnan Vakfı’mızın ülkemize, milletimize ve ümmete hayırlı hizmetler vermesini niyaz ederim.”dedi.

Konuşmaların ardından vakfın resmi açılışı gerçekleştirildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan