Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Urfa’da DBP’li başkanlar serbest bırakıldı

Urfa’da DBP’li başkanlar serbest bırakıldı

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Şanlıurfa’da yargılanmaları devam eden Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) eski Bozova Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Doğan ile eski 11 Nisan Beldesi Belediye Başkanı İbrahim Parıldar mahkemede görülen son davada adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) eski Bozova Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Doğan ile eski 11 Nisan Beldesi Belediye Başkanı İbrahim Parıldar terör örgütüne üye olmak suçlarından yargılanmışlardı. İlk duruşmada tutuklu yargılanmalarına karar verilen iki başkan dün ikinci kez hakimin karşısına çıktı. İki başkanın yanı sıra eski Bozova Belediye Başkanı Zeynel Taş ve yardımcısı Fatma Doğan, eski Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Sinan Burun, eski Ceylanpınar Belediye Başkanı İsmail Arslan ile DBP üyesi 17 kişinin de yargılanmalarına devam edildi.

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) eski Bozova Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Doğan ile eski 11 Nisan Beldesi Belediye Başkanı İbrahim Parıldar adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, diğer sanıkların tutuklu yargılanmalarına karar verildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan